Schindler dankt teamgenoot na World Cup of Darts: 'Hopelijk krijgen we volgend jaar nieuwe kans'

Afgelopen weekend strandde Duitsland in de kwartfinales van de World Cup of Darts tegen de Welshe wereldtoppers Gerwyn Price en Jonny Clayton.

Het duo Martin Schindler en Gabriel Clemens ontsnapte eerder in de eerste ronde aan uitschakeling tegen Spanje (5-4), waarna Denemarken in de singles met 2-0 werd verslagen.

Schindler kwam na het toernooi met een dankwoord richting zijn teamgenoot Clemens. ''Het voelde goed dat je mij vertrouwde. Helaas mocht het niet zo zijn tegen Wales. Hopelijk krijgen we volgend jaar weer een nieuwe kans.'' Clemens kwam daarop met een reactie. ''Het was leuk om de afgelopen dagen met jou te spelen.''

Daarnaast werden ook de Duitse fans bedankt door Schindler. ''Wat maakt een ervaring onvergetelijk? Natuurlijk de mensen met wie deze ervaring doorbrengt. Het was een geweldige tijd. Dank aan iedereen die erbij betrokken was.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties