O'Shea staat stil bij overlijden van generatiegenoot Fordham: 'Zeer droevig, maar ik koester vooral de mooie herinneringen'

De dartswereld moest midden juli afscheid nemen van Andy Fordham. Tony O'Shea was er diep van onder de indruk.

O'Shea is een generatiegenoot en was ook goed bevriend met Fordham. "Ik was heel verdrietig toen ik het nieuws van zijn overlijden vernam. Op internationale toernooien heb ik vaak de kamer met hem gedeeld. We hebben ook lange tijd samen voor Engeland gespeeld op Europe en World Cups. Samen met hem heb ik eens een finale op de World Cup verloren tegen onze landgenoten Martin Adams en Mervyn King", aldus O'Shea bij Online Darts.

"Andy had ook een geweldig gevoel voor humor", vervolgt O'Shea. "Je verveelde je nooit met hem in de buurt. Naast het verdriet om zijn overlijden koester ik zeker ook de vele mooie herinneringen aan hem."

Lakeside

Begin volgend jaar organiseert de WDF (World Darts Federation) haar eerste WK in de Lakeside Country Club. "Elke sport heeft haar thuisbasis, voor de BDO (British Darts Organisation) was dat de Lakeside. Ik heb het altijd een domme beslissing gevonden om te verhuizen naar de Indigo@O2, zeker omdat het prijzengeld in Lakeside altijd verzekerd was. Het is dus bijzonder goed nieuws dat de WDF nu haar WK daar gaat organiseren. Ik hoop er als speler bij te zijn en anders als co-commentator", besluit 'Silverback'.

Lees meer over:
PDC Tony O'Shea Andy Fordham

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties