Painter, Thornton en Webster in actie tijdens derde speelweek Online Darts League

Maandag gaat de derde speelweek van de Online Darts Live League van start. Vier weken lang strijden spelers om een plek in de finaleweek.

Van maandag tot en met woensdag spelen Darren Beveridge, Jamie Clark, Kevin Painter, Robert Owen, Robert Thornton en Tony Martin een poule tegen elkaar. Elke speler speelt dagelijks één keer tegen de andere spelers uit de groep. De winnaar van deze poule gaat direct door naar de finalegroep van zaterdag.

De nummers twee en drie van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen drie nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow, Lee Cocks en Mark Webster.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn David Pallett, Scott Walters, Shaun Griffiths de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avondgroep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtendgroep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Deelnemers maandag tot en met woensdag

Darren Beveridge

Jamie Clark

Kevin Painter

Robert Owen

Robert Thornton

Tony Martin

Deelnemers donderdagochtend en vrijdagochtend

David Pallett

Scott Walters

Shaun Griffiths

+ nummers 4, 5 en 6 van eerste poule

Deelnemers donderdagavond en vrijdagavond

Chas Barstow

Lee Cocks

Mark Webster

+ nummers 2 en 3 van eerste poule

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties