Part gaf commentaar tijdens World Matchplay: 'Voelde alsof ik in een gevangenis zat'

John Part was één van de commentatoren op de World Matchplay. Voor de Canadees was het een hele opgave om in Engeland te geraken en eens ter plaatse had hij ook weinig beweegruimte.

Part, drievoudig wereldkampioen, is al enkele jaren één van de vaste commentatoren tijdens de verslaggeving op Sky Sports. “Toch is het deze keer lange tijd onzeker geweest of ik er wel ging geraken. Door het coronavirus is het immers niet zo eenvoudig om verre reizen te doen. Mensen die vanuit Canada naar Engeland vliegen moeten normaal eerst 14 dagen in quarantaine, gelukkig werd er een uitzondering gemaakt voor tv-personeel”, aldus Part in The Darts Show Podcast.

In Milton Keynes voelde de 54-jarige Canadees zich echter in een gevangenis. Ik mocht enkel mijn hotel verlaten om commentaar te gaan geven. Zelfs eten mocht ik niet gaan afhalen, dat werd op de kamer gebracht. Eerlijk gezegd was ik blij om opnieuw richting Canada te vliegen. Toch hoop ik om ook tijdens Premier League avonden eind augustus opnieuw commentaar te mogen geven.”

Lees meer over:
PDC World Matchplay

Plaats reactie

666

0 reacties