Nicholson blikt terug op World Matchplay: 'Gemiste kans voor enkele spelers, zeker voor Durrant'

Op de World Matchplay vielen er tal van verrassingen te noteren. Ex-majorwinnaar Paul Nicholson vindt het dan ook een gemiste kans voor enkele spelers.

Grote namen als Michael van Gerwen, Gerwyn Price en Peter Wright gingen er al snel uit. “Het was dan ook een gemiste kans voor enkele andere spelers om een major te winnen. Zeker voor Glen Durrant, hij is niet zo jong meer en heeft minder tijd dan andere, jongere spelers om zijn droom te realiseren. Hij zal dan ook ontgoocheld zijn door deze gemiste kans maar ik denk ook dat hij nog sterker zal terugkeren”, aldus Nicholson tegenover Sportinglife.

“Nog zo'n speler die ontgoocheld zal zijn is Vincent van der Voort”, vervolgt Nicholson. “Hij speelde de hele week goed en geraakte verder dan de meeste mensen op voorhand zullen gedacht hebben, toch is het een gemiste kans. Had hij van Durrant gewonnen had hij ook het toernooi kunnen winnen.”

Tot slot vindt Nicholson het ook een gemiste kans voor Michael Smith. “Al was ik wel onder de indruk van hem. Hij leek me veel beter dan vroeger bestand tegen de druk. Voor zijn halve finale tegen Gary Anderson was ik ervan overtuigd dat hij ging winnen maar uiteindelijk was het toch de ervaring van Anderson die de doorslag gaf.”

Plaats reactie

666

0 reacties