Payne ambitieus na behalen Tour Card: "Speel nu beter dan vroeger, dus ik droom van grote titels"

Josh Payne heeft zich op de derde finaledag van Q-School verzekerd van een Tour Card voor de komende twee jaar.

Payne versloeg in zijn beslissende wedstrijd Chris Quantock met 6-5 en keert zo na een jaar afwezigheid terug op de Pro Tour. "Ik ben enorm tevreden. De eerste twee dagen ging het bijzonder moeizaam, maar toch heb ik nooit opgegeven, ik wist dat het mogelijk was om een Tour Card te veroveren", zegt de 29-jarige Engelsman.

Moeilijke periode

Eind 2021 verloor Payne zijn Tour Card. "Ik heb een bijzonder moeilijke periode achter de rug, daarom ben ik extra trots dat ik ben blijven geloven in mezelf en nu opnieuw een Tour Card heb."

"De Modus Super Series hebben me daarbij enorm geholpen", vervolgt Payne. "Zo kon ik regelmatig matchritme opdoen en competitief bezig blijven. De Challenge Tour speelde ik niet graag, daarom waren de Modus Super Series zo belangrijk."

Payne heeft nu een duidelijk doel voor ogen. "In het verleden heb ik tweemaal een Players Championship gewonnen, maar ik haal nu een hoger niveau dan toen. Ik droom dus van meer succes en ook grotere titels."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties