PDC-bestuurder Porter komt met nieuwtje: 'Volgend jaar geen Super Series meer'

Voor het bestuur van de PDC zijn het bijzonder hectische maanden geweest tijdens de pandemie. CEO Matt Porter kijkt alvast vooruit naar volgend jaar.

Tijdens de pandemie kwam de PDC op de proppen met de Super Series, een reeks van telkens drie of vier toernooien van het Players Championship.

"Dat gaan we volgend jaar niet meer doen. We gaan wel in tegenstelling tot voor de pandemie meer Players Championship-toernooien organiseren op een weekdag, maar niet meer drie of vier dagen na elkaar. Wel proberen we het te koppelen aan een kwalificatietoernooi voor een European Tour-toernooi", aldus Porter bij Online Darts.

Hungarian Darts Trophy

Dit jaar werden voor het eerst PDC-toernooien georganiseerd in Denemarken en Hongarije, waarbij vooral de Hungarian Darts Trophy een enorm succes was. "We overwegen zeker om daar in de toekomst een major te laten plaatsvinden. We willen echter niet te snel gaan. Alles moet goed zitten, zowel financieel als qua organisatie en ticketverkoop. Maar dat de dartssport daar enorm leeft is wel duidelijk", besluit Porter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties