PDC brengt ook in 2023 bezoek aan België voor de Euro Tour

De komende editie van de Belgian Darts Open (23-25 september in Wieze) moet nog beginnen, maar toch is er al zekerheid voor een vervolg van dit toernooi.

In 2020 organiseerde de PDC voor het eerst een Euro Tour-toernooi in België. Dat toernooi stond toen nog te boek als de Belgian Darts Championship, dat daarna in 2021 geen doorgang kon vinden vanwege de coronapandemie.

Met een nieuwe toernooinaam kreeg het evenement in 2022 een nieuwe start. In 2023 wordt het Belgische Wieze opnieuw bezocht, zo stelt promoter Golazo tegen de Belgische website Het Nieuwsblad.

''Dat is een zekerheid”, stelt Alexander Algoet van Golazo Sports/Sportizon. Bovendien zijn er plannen voor nog meer evenementen.

“We beginnen nu met dit toernooi en dan volgend jaar, maar er zou ook ruimte kunnen zijn voor een soort galavond met twee tot vijf internationale toppers. Een invitatietoernooi zoals ook in het buitenland wordt georganiseerd. In een grotere accommodatie dan. Daar zit wel toekomstmuziek in, maar dit zit allemaal nog in de brainstormfase.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties