PDC Home Tour: Speelschema elfde speelavond met onder meer Van Duivenbode en Whitlock

Maandag staat de elfde speelavond van de PDC Home Tour op het programma. Het is de beurt aan onder meer Mike van Duivenbode en Simon Whitlock.

Naast Van Duivenbode en Whitlock zijn Kirk Shepherd en Alan Tabern ingedeeld in de elfde groep van de PDC Home Tour. In de afgelopen dagen wisten onder meer Dave Chisnall, Geert Nentjes, Jelle Klaasen, Jonny Clayton, Martijn Kleermaker en Nathan Aspinall hun poules door te komen.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Zondag 27 april Groep 11

20:30 Simon Whitlock v Mike van Duivenbode
20:55 Kirk Shepherd v Alan Tabern
21:20 Mike van Duivenbode v Alan Tabern
21:45 Simon Whitlock v Kirk Shepherd
22:10 Kirk Shepherd v Mike van Duivenbode
22:35 Alan Tabern v Simon Whitlock

PDC Home Tour: Speelschema elfde speelavond met onder meer Van Duivenbode en Whitlock
Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties