Van Duivenbode verslaat Whitlock, maar verliest van Tabern tijdens PDC Home Tour

Mike van Duivenbode heeft een overwinning geboekt en een nederlaag geleden in zijn eerste twee duels op de PDC Home Tour.

De Zuid-Hollander zorgde eerst voor een verrassing door zijn openingswedstrijd van Simon Whitlock (5-3) te winnen. Daarna verloor Van Duivenbode van Alan Tabern, die eerst een verlies moest incasseren tegen Kirk Shepherd. Van Duivenbode speelt later op de avond zijn laatste pouleduel tegen Shepherd.

Elke avond werken vier darters een poule af, waarbij elke wedstrijd over best of 9 legs wordt gespeeld. De poulefase duurt 32 dagen. Elke groepswinnaar gaat door naar de tweede fase van de competitie.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Zondag 27 april
Groep 11

Simon Whitlock (96.78) 3-5 (97.05) Mike van Duivenbode
Kirk Shepherd (100.45) 5-1 (82.95) Alan Tabern
Mike van Duivenbode (89.05) 2-5 (97.60) Alan Tabern
Simon Whitlock v Kirk Shepherd
Kirk Shepherd v Mike van Duivenbode
Alan Tabern v Simon Whitlock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties