PDC komt met extra prijs voor beste dames op Women's Series

Later in oktober worden de resterende toernooien van de PDC Women's Series gespeeld. Dan wordt ook de tweede plek voor de Grand Slam of Darts vergeven en worden de twee WK-plekken definitief verdeeld.

Deta Hedman, één van de deelneemsters, heeft op Twitter laten weten dat de PDC heeft besloten om nog een prijs uit te delen aan de beste speelsters. De beste acht speelsters van de eindranglijst mogen namelijk gratis meedoen aan de Q-School in 2022.

De zes resterende toernooien worden op 23 en 24 oktober gespeeld in Barnsley. Fallon Sherrock leidt de ranglijst na zes toernooien en stelde daarmee als eerste speelster haar plekje op de Grand Slam of Darts veilig. Lisa Ashton volgt vlak achter haar op de tweede plek, terwijl Ashton een ruime voorsprong heeft op nummer drie Hedman. Anastasia Dobromyslova, Rhian O'Sullivan, Mikuru Suzuki, Roz Bulmer en Corrine Hammond zijn momenteel de andere acht namen in de top acht.

Lees meer over:
PDC Women's Series

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties