PDC kondigt nieuwe sponsor aan voor drie grote toernooien

Drie grote PDC-toernooien krijgen eind dit jaar met autoverkoper Cazoo een nieuwe sponsor. Het bedrijf was eerder als sponsor ook al actief in het snooker.

Cazoo, een toonaangevende online autoverkoper in het Verenigd Koninkrijk, wordt de hoofdsponsor van de Grand Slam of Darts, de World Cup of Darts en de European Championship. In het kader van een nieuwe meerjarige overeenkomst met de PDC zal Cazoo prominent aanwezig zijn op het podium, de shirts van de spelers, in de zalen en op de achtergrond van de interviews.

Alex Chesterman OBE, oprichter en CEO van Cazoo is erg verheugd met deze overeenkomst: "We zijn verheugd om onze samenwerking met Matchroom (het organisatiebureau achter de PDC) uit te breiden om later dit jaar de Cazoo World Cup of Darts, Cazoo Grand Slam of Darts en Cazoo European Championship te lanceren. Deze bredere samenwerking met Matchroom zal helpen om ons publiek verder te laten groeien terwijl we Cazoo uitbouwen tot een bekend merk en de beste koopervaring blijven leveren aan dartsfans in het Verenigd Koninkrijk en Europa."

Ook Barry Hearn, afscheidnemend voorzitter van de PDC reageerde kort. "Het is fantastisch om een merk als Cazoo bij ons betrokken te hebben. In het verleden heeft dit bedrijf door sponsoring in het snooker al bewezen een creatieve en innovatieve partner te zijn."

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties