PDC maakt kalender bekend voor traditioneel drukke maand november

De PDC heeft de kalender bekendgemaakt voor de traditioneel drukke maand november. In deze maand worden ook twee majors georganiseerd.

De Grand Slam blijft in Wolverhampton en vindt plaats van 12 tot en met 20 november in het Aldersley Leisure Village. De Civic Hall, waar het toernooi normaal gezien plaatsvindt, wordt nog steeds gerenoveerd. In de voorlaatste maand van het jaar staat met de Players Championship Finals (25-27 november) nog een tweede major op de kalender.

November begint met de laatste twee Players Championships van het jaar op 4 en 5 november in de Barnsley Metrodome. De dag erna vindt op de dezelfde locatie ook de Grand Slam of Darts Qualifier plaats. Na de Grand Slam of Darts en de Players Championship Finals wordt november afgesloten met de World Championship Tour Card Holder Qualifier op 28 november in Barnsley.

Eén van de spannendste maanden

"We zijn blij dat we ons schema voor de rest van het jaar tot aan het wereldkampioenschap kunnen aankondigen," zegt PDC Chief Executive Matthew Porter. "November is altijd één van de spannendste maanden op de PDC-kalender en dit jaar belooft beter dan ooit te worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties