PDC neemt strenge maatregelen om Q-School door te kunnen laten gaan | Dartsnieuws.com

PDC neemt strenge maatregelen om Q-School door te kunnen laten gaan

De PDC heeft alvast enkele maatregelen genomen om de Q-School door te kunnen laten gaan. Vanwege de coronapandemie is de bond genoodzaakt enkele strenge regels in te stellen.

Zo moeten deelnemers verplicht hun hotelovernachting via de PDC of PDC Europe vastleggen. Alle deelnemers aan de Europese Q-School krijgen een hotelkamer in het H+ Hotel in Niedernhausen, terwijl voor de Britse Q-School in Milton Keynes een Hilton hotel is afgehuurd. Ook spelers die dichtbij de speellocatie wonen moeten verplicht in het spelershotel overnachten. Bovendien mogen enkel deelnemers onder de achttien jaar een hotelkamer delen.

Deelnemers van boven de achttien jaar mogen enkel een gast meenemen als deze als manager staat geregistreerd bij de Darts Regulation Authority (DRA).

Reizen

Iedereen die Duitsland inreist moet een negatieve coronatest kunnen overleggen die maximaal 48 uur voorafgaand aan het inreizen is afgenomen. Voor deelname aan de Britse Q-School moeten spelers een coronatest van maximaal 72 uur oud aantonen.

Mogelijk worden er ook nog ter plekke coronatesten afgenomen, maar de PDC komt hier later met meer informatie over.

Deze eerste fase van de Q-School staat van 8 tot en met 10 februari en 11 tot en met 13 februari op het programma. Hierbij kunnen spelers een plek bij de tweede fase van de Q-School (14-17 februari) bemachtigen. Hier worden de PDC Tour Cards daadwerkelijk verdeeld.

Lees meer over:
PDC Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties