PDC organiseert kwalificatietoernooi voor WK Darts in Leeuwarden

De PDC heeft bekendgemaakt op welke data de resterende 23 internationale qualifiers voor het WK Darts bekend worden. Het deelnemersveld wordt deze maand en in november verder opgevuld.

De West Europe Qualifier keert dit jaar weer terug. Deze kon vorig jaar vanwege de corona-pandemie niet gehouden worden. Op 13 november kunnen darters uit Nederland, België en Luxemburg in Leeuwarden proberen zich te plaatsen voor het WK Darts. Klik hier om je hiervoor in te schrijven.

Verder worden er nog meer kwalificatietoernooien georganiseerd in onder meer Zuid-Afrika, China, Nieuw-Zeeland, Singapore en India. Verder zijn er nog startplekken voor het WK te verdienen via de PDC Women's Series, Development Tour en het PDC-jeugdwereldkampioenschap. Alle PDC Tour Card-houders krijgen op 29 november nog een laatste kans om zich te plaatsen via de PDPA Qualifier, waarbij de laatste twee plekken verdeeld worden.

PDC organiseert kwalificatietoernooi voor WK Darts in Leeuwarden
Lees meer over:
PDC WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties