PDC-president Barry Hearn komt met nieuws over line-up Premier League Darts

Onlangs maakte de PDC de nieuwe opzet van de Premier League Darts bekend. Geen wekenlange competitie meer, maar elke speelweek een nieuwe toernooi. Echter is nog niet bekend welke spelers gaan deelnemen aan het prestigieuze evenement.

De PDC brak dit jaar met de traditie om de line-up direct na de WK-finale bekend te maken. Naar verluidt omdat er destijds nog discussie was over de opzet en het deelnemersveld.

Inmiddels is duidelijk wanneer de line-up bekend wordt. PDC-president Barry Hearn, vader van de huidige voorzitter Eddie Hearn, heeft laten weten dat het deelnemersveld pas na de Masters (28-30 januari) wordt bekendgemaakt.

Al kort na die bekendmaking moeten de spelers al aan de bak. De Premier League Darts begint immers op 3 februari in Cardiff. In de zeventiende week zijn de halve finales en finale van de Premier League Darts op donderdag 26 mei in Newcastle.

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties