Pietreczko toont respect voor klasse Van Gerwen na exit op EK Darts: ''Hij liet wederom zien wat hem zo goed maakt''

Ricardo Pietreczko kon terugkijken op een succesvol debuut op het EK Darts. 'Pikachu' wist in de eerste ronde van het toernooi in Dortmund titelverdediger Ross Smith te verslaan.

Daarna kwam Pietreczko tegenover viervoudig EK-winnaar Michael van Gerwen te staan. De Duitser maakte het 'Mighty Mike' moeilijk, maar kon uiteindelijk niet opnieuw stunten tegen de Nederlander.

Met een overwinning op een major-toernooi op zak kon Pietreczko zeer tevreden terugkijken op het EK Darts. ''Ik ben eigenlijk best tevreden over mijn prestaties daar'', zegt Pietreczko op zijn Facebookpagina. ''Het was een geweldige ervaring om daar in Dortmund op het podium te mogen staan en ik heb erg genoten van mijn twee wedstrijden. Natuurlijk ben ik blij dat ik in mijn debuutwedstrijd tegen titelverdediger Ross Smith zo'n goede prestatie kon neerzetten en zo de wedstrijd in mijn voordeel kon beslissen.''

Ook over zijn vertoonde spel in het duel tegen Van Gerwen was er tevredenheid bij de 29-jarige Duitser. ''Ik deed daar niet veel verkeerd, al kan ik wel beter dan ik toen heb laten zien. Maar Van Gerwen speelde gewoon heel sterk, hij liet wederom zien wat hem zo goed maakt.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties