Plaiser zorgt voor stunt tegen Humphries; Raman knikkert ook Aspinall eruit

Wesley Plaisier en Brian Raman zijn de laatste twee kwartfinalisten geworden op de German Darts Open. De Nederlander en de Belg wisten zondagmiddag allebei voor een enorme verrassing te zorgen bij het Euro Tour-toernooi in Jena.

Plaisier zette zijn uitstekende toernooi voort met een overwinning op Luke Humphries. Door onder meer 136, tweemaal 60 en 57 uit te gooien kwam Plaisier op een 5-2 voorsprong en leek een stunt al in de maak. Humphries knokte zich echter weer terug naar 5-5, maar Plaisier mocht de laatste leg beginnen. De darter uit Hendrik-Ido-Ambacht benutte dat voordeel met een 14-darter voor de wedstrijd.

Vervolgens zorgde Raman voor een stunt tegen World Matchplay-kampioen Nathan Aspinall. De Belg kwam 4-1 achter, maar zag Aspinall vervolgens wat pijlen op de dubbels missen. Raman kwam terug tot 4-4 en nam de voorsprong over met een 74 finish voor 5-4. 'The Riddler' klaarde vervolgens de klus met een 15-darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties