Polen Darts Masters uitverkocht binnen één dag - meer dan 9.000 fans zorgen voor stormloop in Warschau

De groei van darts is niet alleen in Polen maar in heel Europa zichtbaar. De Poland Darts Masters, die zijn debuut zal maken op het podium van de World Series of Darts in 2023, was na slechts één dag al uitverkocht.

Velen hebben erop aangedrongen dat de PDC naar het land komt waar Krzysztof Ratajski en andere Europese talenten zoals Adam Gawlas en Karel Sedlacek uit Tsjechië spelen. Beiden zullen het opnemen tegen de gevestigde orde van de PDC.

Meer dan 9.000 fans zullen het darten in Polen verwelkomen in de Cos Torwar als acht van de topnamen van de PDC het opnemen tegen de grootste sterren van Oost-Europa.

"De kaartverkoop weerspiegelt de groeiende belangstelling voor darts in Oost-Europa, dat de afgelopen jaren een aantal toptalenten heeft voortgebracht en ook een toename heeft gezien van uitzendpartners voor de PDC Premier Events."

"We begrijpen de teleurstelling van de fans die geen ticket voor het toernooi konden bemachtigen en graag een grotere locatie hadden gezien, maar het iconische COS Torwar zal een fantastische omgeving bieden voor onze eerste stap op de Poolse markt."

"De lancering van de Poland Darts Masters weerspiegelt onze inzet om de sport in heel Europa te laten groeien, zoals blijkt uit de voorgestelde introductie van een European Tour evenement in Zürich in 2024, naast de evenementen die de afgelopen jaren in Praag en Boedapest zijn geïntroduceerd."

"We hebben de afgelopen 18 maanden in België een vergelijkbare grote belangstelling gezien en kijken uit naar ons tweede uitverkochte European Tour-evenement in Wieze in mei, dat onze uitzendpartner VTM in dat land enorme kijkcijfers zal opleveren.

"We willen ook Viaplay, onze uitzendpartner in Polen, bedanken voor de samenwerking met ons om de sport naar een nieuw publiek te brengen en kijken uit naar een succesvolle Poland Darts Masters."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties