POLL: Wie moet de tiende speler in de Premier League Darts worden?

Begin januari werden de eerste negen spelers voor de Premier League Darts 2021 bekendgemaakt. De tiende plek wordt pas eind januari na de Masters vergeven.

Voorlopig zijn Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Nathan Aspinall, Gary Anderson, Dimitri van den Bergh, Glen Durrant en Jose de Sousa zeker van deelname aan de Premier League Darts.

Voor de tiende plek zijn aardig wat kanshebbers, van wie de meeste ook tijdens de Masters in actie komen om zich in de kijker te spelen. Alleen Dirk van Duijvenbode doet niet mee aan dat toernooi. Hij moet hopen dat de andere kanshebbers geen goede indruk achterlaten.

Als kanshebbers hebben we naast Van Duijvenbode ook Simon Whitlock, Daryl Gurney, Mervyn King, Joe Cullen, Dave Chisnall, James Wade, Michael Smith en Stephen Bunting geselecteerd. Dartsnieuws is benieuwd wie onze bezoekers het liefst toegevoegd zien worden aan de line-up.

Daarom hebben we de onderstaande poll in het leven geroepen. De vraag is simpel; wie moet de tiende speler in de Premier League Darts 2021 worden?

Poll

Wie moet de tiende speler in de Premier League Darts 2021 worden?

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties