Pools talent Bialecki verlengt contract bij talentenprogramma Target

Sebastian Bialecki heeft zijn contract met Elite1 verlengd. Dit project is het talentenprogramma van fabrikant Target, waartoe ook onder meer Leighton Bennett, Lewy Williams en Daan Bastiaansen behoren. Darters van Elite1 krijgen begeleiding van Darryl Fitton.

De 17-jarige Bialecki geldt als één van de grootste tienertalenten van het moment. De Pool debuteerde dit jaar al op de UK Open en wist in zijn allereerste wedstrijd op een PDC-major meteen een negendarter te gooien Hij haalde al twee halve finales op de PDC Development Tour en stond bij de laatste vier op het BDO-jeugdwereldkampioenschap en de jongenseditie van de World Masters.

''Ik ben erg blij'', zo reageert Bialecki op de website van Target op de contractverlenging. ''Target nam een paar jaar geleden een risico door vertrouwen te hebben in mijn talent. Zij hebben mij niet teleurgesteld en ik hen ook niet. Het was dus niet lastig om te besluiten om nog drie jaar langer met ze samen te werken.''

Lees meer over:
PDC Target Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties