"Praat meer dan hij scoort" - Luke Littler haalt op sociale media uit naar voetballer van Brentford

Luke Littler staat gekend als een hevig supporter van Manchester United. Na het 1-1 gelijkspel van zijn favoriete club tegen Brentford raakte hij betrokken in een discussie op social media.

Tijdens de wedstrijd was er veel te doen om een duel tussen Manchester United-speler Scott McTominay, die Brentford-speler Neal Maupay bij het shirt greep. Maupay plaatste nadien op sociale media een foto van het incident met het bijschrijft: "Deze fan grijpt wanhopig naar mijn shirt."

Littler reageerde op een artikel over Maupay's post door op Instagram te schrijven: "Praat meer dan hij scoort."

Maupay postte vervolgens een filmpje van Littler die feestvierde na het gooien van een hoge finish en schreef "Talk about a big fish".

Littler is dit weekend overigens afwezig op de German Darts Grand Prix, omdat hij zich niet wist te plaatsen voor dit toernooi van de European Tour. De tienerster komt volgende donderdag opnieuw in actie op de tiende speeldag van de Premier League Darts in, jawel, Manchester.

Lees meer over:
PDC Luke Littler

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties