Premier League Darts donderdagavond in Aberdeen: Anderson heer en meester aan de Schotse kust

De Premier League Darts strijkt donderdagavond neer in Aberdeen. Gary Anderson bevalt het klaarblijkelijk om in eigen land te spelen. Uit statistieken van Philipp Wolff blijkt dat de Schot zeven van zijn negen gespeelde wedstrijden won in Aberdeen. Eenmaal speelde hij gelijk en slechts één keer verloor The Flying Scotsman.

Voor Wright betekent spelen in eigen huis gezien het resultaat niet per se iets positiefs. Hij won en verloor twee wedstrijden en speelde twee keer gelijk. Michael van Gerwen heeft wel goede herinneringen aan de Schotse stad. Hij won viermaal, speelde tweemaal gelijk en verloor drie duels. Gerwyn Price komt pas voor de derde keer in actie in Aberdeen en won eens en speelde een keer gelijk.

Van de huidige Premier League-deelnemers kwam James Wade het vaakst in actie aan de Schotse kust. Hij speelde al tien keer in Aberdeen, waarvan hij vier potjes won en drie keer gelijkspeelde. Hij verloor drie keer, net als Michael Smith, die nog altijd wacht op zijn eerste zege in Aberdeen. Hij won er nog nooit, speelde één keer gelijk en verloor de rest van zijn partijen. Joe Cullen en Jonny Clayton kwamen er nog niet in actie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties