Price dankzij fenomenale eindsprint in beslissende set te sterk voor Cullen

Gerwyn Price heeft met veel moeite afgerekend met Joe Cullen om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de World Grand Prix. 'The Iceman' won met 3-2 in sets van 'The Rockstar'.

De eerste set ging met 3-1 naar Price, die onder meer een 13-darter gooide. Daarna begon de motor te haperen bij 'The Iceman', terwijl Cullen steeds beter in de wedstrijd groeide.

Dankzij een 14-darter en een 15-darter ging de tweede set met 3-0 naar Cullen, die met een 100 finish en een 15-darter vervolgens ook de derde set met 3-1 naar zich toetrok.

Dat was het moment voor Price om wakker te schrijven. Met achtereenvolgens een 15-, 13- en een 14-darter dwong de nummer één van de wereld een beslissende set af.

Price hield zijn hoge niveau vast in de laatste set. Hij gooide 104 uit voor de voorsprong en brak Cullen daarna met een 134 check-out voor een 12-darter. De Welshman had nog maar één leg nodig en maakte het direct fraai af met een 88 finish.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties