Price deelt prachtig app-contact met Smith: 'Je bent een geweldige gozer en fantastische darter'

Gerwyn Price verloor zondagmiddag in de kwartfinales van de UK Open van Michael Smith. The Iceman had het publiek wederom niet op zijn hand en werd in de eindfase van het duel flink uitgefloten.

Smith besloot zijn Welshe tegenstander een bemoedigend berichtje te sturen. Price zette later een screenshot van de conversatie op zijn Instagram.

''Sorry vanwege de wedstrijd. Dat is de tweede keer dat het publiek zich tegen jou heeft gekeerd bij een wedstrijd van ons. Ik wil zo niet winnen. Ik wil je verslaan wanneer we allebei op ons best zijn. Ik zou willen dat mensen de echte Gerwyn Price eens ontmoeten. Ik ken jou als één van de meest oprechte spelers op de tour'', schreef Smith naar Price.

Price reageerde vervolgens op dat bericht van Bullyboy. ''Je bent een geweldige gozer en een fantastische darter. Soms kan ik ermee omgaan (met het publiek, red.), soms laten spelers mij ontsnappen. Maar nu niet, en ook niet op het wereldkampioenschap. Nu is het voor jou tijd om (het toernooi, red.) te winnen.''

Op dat bericht kwam nog een reactie van Smith. ''Ik ga mijn best doen om eindelijk een major te pakken. Jij hebt dingen gedaan waarvan ik enkel kan dromen. Majors winnen en nummer één van de wereld worden. Je hebt je eigen stijl, maar probeert geen trucjes uit te halen bij tegenstanders.''

Ondanks de gelukwensen van Price slaagde Smith er echter niet in om die felbegeerde major te pakken. De Engelsman verloor in de finale met 11-10 van Danny Noppert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties