Price juicht nieuw format van World Cup of Darts toe: "Clayton en ik zijn goede vrienden, dat gaat ons zeker helpen in de dubbelwedstrijden"

De World Cup of Darts vindt dit jaar plaats van 15 tot 18 juni in Frankfurt. Er wordt vanaf dit jaar volgens een nieuw format gespeeld.

Zo zullen er enkel nog dubbelwedstrijden plaatsvinden. "Dat is een heel goede beslissing van de PDC. De World Cup is ook een dubbeltoernooi, ik heb eigenlijk nooit gesnapt waarom er ook enkelwedstrijden werden gespeeld", zegt Gerwyn Price, in 2020 samen met Jonny Clayton winnaar van de World Cup of Darts en vorig jaar verliezend finalist.

"De PDC heeft eindelijk geluisterd naar de fans, die dit al jaren vragen. Ik kijk er echt naar daar aan te treden."

Connectie

Price zal net zoals de voorbije jaren een duo vormen met Clayton. "Wij zijn ook vrienden buiten het darten. Dat is toch wel belangrijk, we hebben een heel goede connectie en dat helpt zeker op zo'n toernooi. Bij sommige landen heb je spelers die het minder goed met elkaar kunnen vinden en dat kan zeker zijn invloed hebben op het resultaat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties