PDC gaat samenwerken met Amerikaans sportadviesbureau

De PDC heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met U.S. Integrity and SeventySix Capital Sports Advisory.

Dit partnerschap zal de PDC in staat stellen een van hun belangrijkste initiatieven voor 2023 te verwezenlijken door hun aanwezigheid op de Amerikaanse gereguleerde markt voor sportweddenschappen uit te breiden.

SeventySix Capital Sports Advisory is een innovatieve sportadviesgroep die gespecialiseerd is in het adviseren van teams, competities en merken. U.S. Integrity is een toonaangevend technologiegedreven bedrijf dat sportweddenschappen controleert en het hoogste niveau van bescherming biedt tegen gokgerelateerde fraude en corruptie.

Uitbreiding

"Sportweddenschappen vormen een belangrijk onderdeel van onze uitbreiding naar de Verenigde Staten", zegt Matthew Porter, CEO van de PDC. "U.S. Integrity en de inzet en proactieve aanpak van SeventySix Capital Sports Advisory zullen een cruciale rol spelen om ervoor te zorgen dat we de gereguleerde markt voor sportweddenschappen op de best mogelijke manier betreden."

Ook Dan Bravato, voorzitter van SeventySix Capital Sports Advisory is tevreden met deze samenwerking: "Door onze samenwerking met U.S. Integrity kan de PDC op de meest efficiënte manier de Amerikaanse markt voor sportweddenschappen betreden. We zijn ervan overtuigd dat onze gezamenlijke teamvaardigheden en expertise in sportweddenschappen de PDC de beste kans op succes zullen bieden."

"U.S. Integrity is er trots op samen te werken met de PDC en hen bij te staan bij hun pogingen de gereguleerde markt voor sportweddenschappen in Noord-Amerika te betreden", zegt Matthew Holt, CEO en medeoprichter van U.S. Integrity.

Van 2 tot 3 juni vindt in Madison Square Garden opnieuw de US Darts Masters plaats, een toernooi van de World Series of Darts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties