Price krijgt erkenning van Welshe regering na wereldtitel

Gerwyn Price kroonde zich begin dit jaar voor het eerst tot wereldkampioen darts en werd meteen ook de nieuwe nummer één op de wereldranglijst. Dat is ook de Welshe regering niet ontgaan, die Price uitgebreid feliciteerde.

Price kreeg een brief van de Welshe eerste minister Mark Drakeford. "Bij deze wil ik mijn gelukwensen overmaken met het behalen van de wereldtitel en bijhorende nummer-één-positie. Het is een geweldige prestatie om de eerste Welshman te zijn die daarin slaagt. Deze prestatie is niet alleen te danken aan je talent maar ook aan je doorzettingsvermogen en toewijding aan de sport. Ik ben er zeker van dat je familie even fier is als de hele Welshe bevolking.

Daarnaast kreeg 'The Iceman' ook gelukwensen van de Minister President Chris Evans. "Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie, je naam kan nu in één adem genoemd worden met andere legendes zoals Phil Taylor, Dennis Priestley en Raymond van Barneveld. Er zijn bovendien niet veel mensen die de top bereiken in twee verschillende sporten, dat verdient bijzonder veel respect."

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties