Price maakt zich niet druk na verrassende nederlaag in Amsterdam: ''Soms moet je een resultaat gewoon accepteren''

Gerwyn Price slaagde er afgelopen weekend niet in om zijn titel op de World Series of Darts Finals te prolongeren. De Welshman mocht het toernooi vanaf de tweede ronde instromen, maar verloor verrassend van Keegan Brown.

De oud-wereldkampioen deed ondanks een 6-4 nederlaag tegen 'The Needle' niet eens heel veel verkeerd. 'The Iceman' noteerde een gemiddelde van 100.50, wat bijna acht punten hoger was dan het moyenne van zijn opponent.

Het aspect waarop Price het moest afleggen was echter het finishen. Brown was ijzerscherp op de dubbels met een finishpercentage van 75 procent en wierp zelfs 164 uit voor de wedstrijd toen Price op een dubbel stond te wachten in de tiende leg.

Na afloop kon Price dan ook alleen maar zijn pet afnemen voor zijn Engelse opponent. ''Soms moet je een resultaat gewoonweg accepteren. Ik heb er nog een paar tegoed. Goed gedaan Keegan, dat waren een paar goede finishes'', schreef Price.

De nummer vier van de wereld legde zijn focus daarna direct op de komende maanden, waarin enkele van de grootste toernooien van het seizoen op het programma staan. ''Er komen een aantal grote rankingtoernooien aan. Hopelijk ben ik honderd procent klaar voor deze toernooien.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties