Presentatrice dartsuitzendingen bij Viaplay stopt ermee

Annemarie Fokkens is voortaan niet meer te zien als vaste presentatrice bij de dartsuitzendingen op Viaplay. De World Series Finals in Amsterdam was haar laatste toernooi.

Rondom deze uitzendingen was ze al niet meer te zien als presentatrice, maar ging ze samen met oud-darter Co Stompé het publiek in voor diverse sfeerreportages. Op Instagram legt Fokkens uit waarom ze stopt als vaste presentatrice.

''Bijna 2 jaar geleden begon ik aan een avontuur waarbij ik geen idee had wat het me zou brengen. De wereld van Darts was als presentator compleet nieuw voor me maar ik hou wel van een uitdaging dus ik ging er vol voor. Het gevoel begon me te bekruipen dat ik niet op mijn plek zit. Dag in dag uit met hetzelfde onderwerp bezig zijn past me niet. Een baan waar je zoveel tijd van je leven aan besteedt moet voelen als een tweede huid'', zo begon Fokkens haar uitleg.

''Noem het bezinning, ouder worden, pluk de dag of je leeft maar 1 keer; tijd is kostbaar dus het moet wel écht leuk zijn. Helemaal verdwijnen bij Viaplay zal ik waarschijnlijk niet maar ik ga wel mijn horizon verbreden en niet meer wekelijks op de studio-stoel zitten. Op zoek naar alles wat het leven me nog te bieden heeft.''

Viaplay beschikt nog over genoeg presentatoren voor de dartsuitzendingen. Koert Westerman is regelmatig te zien als presentator, terwijl ook Bart Nolles en Jacques Nieuwlaat in het verleden wel eens een uitzending hebben gepresenteerd.

Lees meer over:
PDC Viaplay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties