Price pakt de winst in Nottingham na zege in finale tegen Dobey

Gerwyn Price heeft de zevende speeldag van de Premier League Darts gewonnen. 'The Iceman' was in Nottingham in de finale met 6-4 te sterk voor Chris Dobey.

Met een 86-finish was het Dobey die de eerste leg won. Price miste vervolgens op zijn eigen leg verschillende dubbels en met een 112-finish kwam Dobey op een 2-0 voorsprong. Via tops brak Price echter meteen terug en met een 110-finish in de volgende leg bracht hij de bordjes opnieuw op gelijke hoogte.

Price was nu volledig onder stoom en met een 138-finish brak hij opnieuw door de leg van Dobey. 'Hollywood' toonde echter karakter en brak meteen terug om de stand op 3-3 te brengen. Beide heren zaten tegen de honderd gemiddeld te gooien en via dubbel 12 wist de Welshman opnieuw door de leg van Dobey te breken.

Price behield vervolgens zijn eigen leg en had bij 5-3 nog slechts één leg nodig voor de zege. Maar na het missen van vijf matchdarts wist Dobey via dubbel 1 de stand op 5-4 te brengen. Met een 49-finish op tops won Price uiteindelijk met 6-4, meteen goed voor zijn tweede weekzege deze Premier League Darts, nadat hij eerder ook al de tweede speeldag won.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties