Price stijgt na winst op World Grand Prix naar tweede plaats op wereldranglijst: 'Maar het ultieme doel blijft die nummer één positie'

Gerwyn Price was maandagavond de sterkste in de finale van de World Grand Prix. 'The Iceman' nam met 5-2 de maat van toernooirevelatie Dirk van Duijvenbode.

Price startte uiteraard als favoriet aan de finale. "Ik begon heel goed maar op het einde was ik toch best nerveus. Gelukkig kwam hij niet meer terug tot 4-3 want dan kwam er nog meer druk op mij te liggen", aldus de Welshman bij RTL 7.

Van Duijvenbode had indruk gemaakt op Price. "Dirk heeft er een fantastisch toernooi opzitten en gaat nog beter worden als hij meer ervaring opdoet." Zelf klimt Price door deze toernooiwinst op naar de tweede plaats op de wereldranglijst. "Mijn doel is die nummer één positie, daarvoor moet ik blijven winnen. Maar niet vergeten dat ik nog maar 6 à 7 jaar in de PDC speel, ik heb nog heel wat minder ervaring dan spelers als Van Gerwen en Wright."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties