Price verslaat povere Van Duijvenbode met twaalf legs op rij

Dirk van Duijvenbode is uitgeschakeld op het WK Darts. De tegenvallende Westlander had weinig in te brengen tegen Gerwyn Price en verloor zelfs twaalf legs op rij tegen de regerend wereldkampioen.

Van Duijvenbode won de eerste set nog met 3-2, maar kwam daarna zelfs niet meer op het scorebord. De misere begon aan het begin van de tweede set, toen Aubergenius twee kansen op 1-0 onbenut liet. Price raakte de dubbel 10 voor de voorsprong, waarna The Iceman eenvoudig naar setwinst ging.

In de derde set toonde Price vervolgens zijn klasse door onder meer 78 uit te gooien en een 11-darter, waardoor ook deze set met 3-0 voor de Welshman was.

Price wierp daarna een 14-darter, 100 finish en een 132 check-out in de vierde set, waardoor de voorsprong op was gelopen naar 3-1 in sets. Daarna maakte de nummer één van de wereld het af door in de vijfde set 164 en 136 te finishen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties