Raymond van Barneveld verslaat Gerwyn Price met 104 gemiddeld op demonstratietoernooi in Brentwood

Met een week pauze van de darttour in aanloop naar de World Matchplay, trokken Gerwyn Price en Raymond van Barneveld zaterdagavond de aandacht in Brentwood tijdens een demonstratietoernooi georganiseerd door MDA en MODUS.

Beide dartlegendes, Price en Van Barneveld, leverden indrukwekkende prestaties in hun wedstrijden, met hun confrontatie als de hoofdact van de avond. De avond begon met Richie Howson, die met 3-0 verloor van Price. 'The Iceman' zette een indrukwekkend gemiddelde van 112 neer en gooide drie keer 180 in zijn overtuigende overwinning. Stephen Bunting had geen moeite om Steve West te verslaan, en behaalde een solide 3-1 overwinning.

Raymond van Barneveld wist nipt te winnen van voormalig World Matchplay- en World Grand Prix-winnaar Colin Lloyd met 3-2. Ook Bobby George maakte zijn opwachting, en Ricky Evans boekte een 6-3 overwinning op Stephen Bunting voordat Van Barneveld en Price het podium betraden voor de climax van de avond.

In de finale van de avond won Van Barneveld overtuigend met 6-3 van Gerwyn Price. Beide spelers gooiden drie keer 180, maar 'Barney' onderscheidde zich met een gemiddeld van 104 tegenover 94 voor Price. Van Barneveld wist zijn goede prestatie te bekronen met een 6-5 overwinning. Nu richten zowel Van Barneveld als Price hun aandacht op de komende World Matchplay. Van Barneveld zal het opnemen tegen Jonny Clayton, terwijl Price zijn eerste wedstrijd speelt tegen Daryl Gurney. Ook Stephen Bunting maakt zich klaar voor zijn optreden in het prestigieuze toernooi.

A Night at the Darts - Brentwood Resultaten

Gerwyn Price (112.73) 3-0 (83.77) Richie Howson

Stephen Bunting 3-1 Steve West

Raymond van Barneveld (79,13) 3-2 (78,33) Colin Lloyd

Ricky Evans (87.19) 6-3 (89.96) Stephen Bunting

Raymond van Barneveld (104,74) 6-5 (94,65) Gerwyn Price

door Mats Leering 0 reacties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties