VIDEO: Luke Littler daagt F1-coureurs uit om hem te verslaan tijdens de Britse Grand Prix

Luke Littler was afgelopen weekend aanwezig bij de Grand Prix van Groot-Brittannië en ondanks zijn vrije weekend haalde hij zijn pijlen tevoorschijn. Hij daagde het F1-veld uit voor een potje darts.

De coureurs kregen 1 minuut en 24 seconden om zoveel mogelijk punten te scoren, terwijl Littler dezelfde tijd had om een benchmark te zetten die de coureurs moesten verslaan. John McDonald was aanwezig om de scores te callen en Littler scoorde 395 punten in één minuut.

Sergio Perez en regerend kampioen Max Verstappen waren de eerste twee die de uitdaging aangingen. De volgende uitdager was Lando Norris. Littler had een slechte dag toen hij tegenover de coureur van McLaren stond, maar hij wist toch 551 punten te gooien tegen de Brit.

Kevin Magnussen, Nico Hulkenberg, Pierre Gasly en Esteban Ocon gingen ook de uitdaging aan, maar er was slechts één speler die hem kon verslaan. Wie dat was? Bekijk het in onderstaande video en ontdek het zelf.

Klik hier om de volledige video te bekijken.

Lees meer over:
PDC Luke Littler
door Mats Leering 0 reacties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties