Record voor Martin Schindler: hoogste gemiddelde ooit voor een Duitser op de European Tour

Martin Schindler is uitstekend begonnen aan het Austrian Darts Open. In de openingsronde versloeg hij James Wade met 6-4.

Schindler had het nochtans niet onder de markt met Wade, die zelf bijna honderd gemiddeld haalde. De 27-jarige Duitser verkeert de laatste weken echter in topvorm en liet dat in Premstätten opnieuw zien met een gemiddelde van 111.37.

Geen enkele Duitser deed ooit beter op de European Tour. Het is ook pas de eerste keer dat een Duitser op de European Tour een gemiddelde van boven de 110 laat noteren. Met zijn gemiddelde van 111.37 komt hij overigens op de 69e plaats aller tijden.

Schindler, die eerder deze maand al het International Darts Open wist te winnen, neemt het zaterdag in de tweede ronde op tegen zijn als twaalfde geplaatste landgenoot Ricardo Pietreczko. Voor de winnaar van die wedstrijd wacht nadien een duel met de winnaar van de wedstrijd tussen Chris Dobey en Jonny Clayton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties