Rodriguez blijft indruk maken op European Darts Matchplay, ook Aspinall naar kwartfinales

Op de European Darts Matchplay heeft Rowby-John Rodriguez zich geplaatst voor de kwartfinales. Little John versloeg thuisfavoriet Gabriel Clemens met 6-4.

Rodriguez maakte in de vorige rondes al indruk door Danny Noppert en Gerwyn Price te verslaan. De 28-jarige Oostenrijker begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam al snel op een 3-1 voorsprong. Clemens vocht zich nadien echter terug in de wedstrijd en bij 4-4 was alles opnieuw te herdoen.

Met een 12-darter brak Rodriguez vervolgens door de leg die Clemens mocht beginnen. Op zijn eigen leg zorgde hij voor de zege met een trefzekere pijl op dubbel vier.

Sterke Aspinall

In de kwartfinales neemt Rodriguez het vanavond op tegen Nathan Aspinall. De 30-jarige Engelsman was bij de laatste zestien met 6-3 te sterk voor Scott Williams. Williams, die gisteren nog verrassend won van Jonny Clayton, had tegen Aspinall weinig in te brengen. Aspinall haalde ruim 103 gemiddeld en toonde opnieuw dat hij dit weekend één van de grote kanshebbers is op de eindzege."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties