Plaisier onderuit op European Darts Matchplay, Cross door naar kwartfinales

Wesley Plaisier is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de European Darts Matchplay. De 32-jarige Nederlander ging bij de laatste zestien met 6-4 onderuit tegen Madars Razma.

De eerste acht legs werden allemaal gewonnen door de speler die aan de leg mocht beginnen. Met 15-darter behield Razma vervolgens opnieuw zijn eigen leg en kwam zo op één leg van de zege. Plaisier begon zijn eigen leg met een magere 45-score en met een 180 zette Razma de Nederlander meteen onder enorme druk. De Let mocht uiteindelijk 36 uitgooien voor de wedstrijd en met zijn tweede pijl op dubbel 18 slaagde hij daar ook in.

Kwartfinale tegen Cross

In de kwartfinales treft Razma, die overigens voor het eerst in de kwartfinales staat van een toernooi op de European Tour, Rob Cross. Voltage was in de achtste finales met 6-3 te sterk voor Luke Woodhouse en haalde ruim honderd gemiddeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties