Thornton en Adams door naar halve finales op World Seniors Matchplay

Op de World Seniors Matchplay zijn we inmiddels aanbeland bij de kwartfinales. Robert Thornton versloeg daarin na een spannende wedstrijd Terry Jenkins met 8-6.

Thornton, die begin dit jaar nog het eerste WK voor senioren wist te winnen, gaat in Hull op zoek naar een tweede grote titel op de World Seniors Darts Tour. Thornton en Jenkins schotelden de toeschouwers in de Bonus Arena een bijzonder spannende wedstrijd voor, waarbij er tot 5-5 nooit meer dan één leg verschil was tussen beide spelers.

Bij een 6-5 voorsprong voor Thornton bracht Jenkins de bordjes opnieuw op gelijke hoogte met een prachtige 170-finish. Met een 15-darter brak The Thorn vervolgens door de leg die Jenkins mocht beginnen. Op zijn eigen leg begon Thornton meteen uitstekend met een 180. Jenkins drong nog wel aan, maar uiteindelijk was het Thornton die met een 66-finish de wedstrijd besliste.

Adams zonder enige moeite

In de halve finales neemt Thornton het vanavond op tegen Martin Adams. De drievoudige ex-wereldkampioen bij BDO had in de kwartfinales geen enkele moeite met Lisa Ashton en won met 8-0.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties