Ross Smith stunt met zege op Aspinall, White via Clemens naar laatste zestien Players Championship Finals

De eerste vier spelers zijn doorgedrongen tot de laatste zestien van de Players Championship Finals. Ian White en Ross Smith wonnen de eerste duels op het hoofdpodium, terwijl Luke Woodhouse en Karel Sedlacek hun partij op baan twee winnend wisten af te sluiten.

Op het hoofdpodium was Ian White in een mooie partij met 6-3 te sterk voor Gabriel Clemens. Diamond liet een prima indruk achter met een gemiddelde van bijna 105 punten per beurt en was na de eerste fase heer en meester in de partij.

Ross Smith wist knap te stunten tegen Nathan Aspinall. Smith ging dankzij een knappe 99-finish met een 4-1 voorsprong de pauze in en gaf deze ondanks enkele missers op de dubbel niet meer weg. Smith kon de partij afsluiten met een 170-finish, maar miste de bullseye om de stunt in stijl te finishen. Smith kreeg een handje vol darts om de stunt alsnog te voltooien en faalde niet vanaf dubbel 19.

Spektakelstuk op de tweede baan was de partij tussen Luke Woodhouse en Andy Boulton. Laatstgenoemde kwam op een 4-0 voorsprong, maar zag Woodhouse zes legs op rij pakken om met de zege aan de haal te gaan. De wedstrijd tussen Karel Sedlacek en Madars Razma was ook tot in de laatste fase spannend. In een beslissende elfde leg trok Sedlacek op fabuleuze wijze aan het langste eind. De Tsjech wist 160 te finishen voor een plek bij de laatste zestien.

Speelschema Players Championship Finals 2020

Zaterdag 28 november
Tweede ronde
Middagsessie 
Hoofdpodium

Ian White (104.75) 6 - 3 (98.53) Gabriel Clemens

Nathan Aspinall (101.66) 3 - 6 (99.19) Ross Smith

Michael Smith v Gary Anderson

Joe Cullen v Rob Cross

Jose de Sousa v Vincent van der Voort

Michael van Gerwen v Jonny Clayton

Gerwyn Price v Jamie Hughes

Peter Wright v Simon Whitlock

Baan 2

Luke Woodhouse (94.95) 6 - 4 (95.92) Andy Boulton

Karel Sedlacek (87.91) 6 - 5 (88.62) Madars Razma

Ryan Searle v Callan Rydz

Damon Heta v Ryan Murray

Danny Noppert v Mervyn King

Jermaine Wattimena v Luke Humphries

Wayne Jones v Jeffrey de Zwaan

Niels Zonneveld v Dirk van Duijvenbode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties