Ryan Searle en Madars Razma via beslissende legs naar laatste acht op Baltic Sea Darts Open

Ryan Searle en Madars Razma zijn de laatste twee spelers die een plek hebben bemachtigd bij de laatste acht op de Baltic Sea Darts Open. Beide spelers overleefden zondagmiddag een beslissende leg.

Searle toonde zich met 6-5 te sterk voor Daryl Gurney. De Noord-Ier verspeelde een ruime voorsprong, nadat hij via een 160 finish op 4-1 was gekomen. Searle wierp daarna 65 en 130 uit om de achterstand terug te brengen tot 4-3.

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Een 15-darter bracht Gurney daarna op 5-3, waarna hij in de negende leg één matchdart miste. Via dubbel 1 sloot Searle aan tot 5-4, alvorens de stand met een 18-darter helemaal gelijk werd getrokken. In de laatste leg kon Gurney ook zijn tweede matchdart niet verzilveren, waarna Searle de overwinning naar zich toetrok met een 84 finish.

Razma zorgde voor een verrassing door Joe Cullen met 6-5 uit te schakelen. 'The Rockstar' wist nog een 5-3 achterstand goed te maken en mocht zelf aan de laatste leg beginnen, maar Cullen was vervolgens niet in vijf beurten uit. Razma deed dat vervolgens wel via een 96 finish, hetgeen een 6-5 overwinning opleverde voor de darter uit Letland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties