Speelschema Baltic Sea Darts Open 2024: Michael van Gerwen en Danny Noppert strijden zondagavond voor halvefinaleplaats in Kiel

Het is zondagavond tijd voor de ontknoping op de Baltic Sea Darts Open 2024. Nog acht mannen zijn er in de race voor de titel bij het Euro Tour-toernooi in de Noord-Duitse stad Kiel.

We beginnen de finalesessie met een absoluut topaffiche tussen drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen en regerend wereldkampioen Luke Humphries. Van Gerwen wacht nog op zijn eerste Euro Tour-titel van het seizoen, terwijl Humphries eerder dit jaar de beste bleek bij de German Darts Grand Prix in München.

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

In de tweede kwartfinale komt Danny Noppert in actie. Na zijn overwinningen op Raymond van Barneveld en Franz Roetzsch staat hij tegenover Mike de Decker. De Belg zorgde in de derde ronde voor een verrassing door Damon Heta uit te schakelen.

Het derde duel van de avond is een Engelse ontmoeting tussen Ritchie Edhouse en Rob Cross. Edhouse rekende in de derde ronde af met Ricardo Pietreczko, terwijl Cross zegevierde tegen Stephen Bunting.

Ryan Searle en Madars Razma zijn de laatste twee spelers die gaan strijden om een halvefinaleplaats. Searle won bij de laatste zestien van Daryl Gurney, en Razma was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Joe Cullen.

Speelschema Baltic Sea Darts Open 2024

Zondag 12 mei

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)

Kwartfinale

Michael van Gerwen v Luke Humphries

Danny Noppert v Mike de Decker

Ritchie Edhouse v Rob Cross

Ryan Searle v Madars Razma

Halve finale

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties