Rydz rekent in vier sets vlot af met tweevoudig WK-halvefinalist Aspinall

Callan Rydz is nog altijd zonder setverlies op het WK Darts. In de derde ronde werd tweevoudig WK-halvefinalist Nathan Aspinall met 4-0 in sets verslagen.

Rydz beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak met onder meer twee rankingtitels op de PDC Pro Tour. Ook tijdens het WK Darts toonde The Riot al zijn topvorm, want tegen Yuki Yamada (3-0) en Brendan Dolan (3-0) stond hij ook geen set af.

De Engelsman opende de partij met een 90 finish en trok de eerste set met 3-1 naar zich toe. Ook set twee ging met 3-1 naar Rydz, na onder meer een 13-darter en 11-darter.

Set drie ging zelfs met 3-0 naar de 23-jarige darter uit Newcastle. Daarna klaarde Rydz meteen de klus door de vierde set met 3-2 naar zich toe te trekken. Een kwartfinale lonkt voor Rydz, want in de vierde ronde treft hij de ongeplaatste Alan Soutar. De Schot verraste tijdens dit toernooi al wel met zeges op Mensur Suljovic en José de Sousa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties