Schema zaterdagmiddagsessie 2024 Masters met Noppert tegen Chisnall, Wright-Ratajski en Cross-Heta

Zaterdagmiddag beginnen de laatste 16 op de 2024 Masters met vier wedstrijden. Vanaf nu wordt er gespeeld naar tien winnende legs. De reekshoofden treffen de winnaars uit de eerste ronde.

Twee Premier League-sterren strijden voor een plek in de kwartfinale. Eén in het bijzonder vecht voor vorm en overwinningen en heeft die, afgezien van een EK-titel, al een tijdje niet gehad in de persoon van 'Snakebite' Peter Wright. Hij zou al vroeg in de problemen kunnen komen, want hij heeft te maken met een bekende tegenstander die het hem al eerder moeilijk maakte, namelijk de Pool Krzysztof Ratajski.

Volg de 2024 Masters via onze LIVE SCORE!

Ze staan tegenover elkaar als derde wedstrijd in deze sessie en daarvoor zijn er twee partijen die realistisch gezien tot het gaatje kunnen gaan, te beginnen met Dave Chisnall die met een gemiddelde van bijna 110 uitblonk door Martin Schindler uit te schakelen. 'Chizzy' neemt het op tegen Danny Noppert. De eerste top 10-speler in actie.

Rob Cross neemt het op tegen Damon Heta, die weer een indrukwekkende walk-on had en ook indrukwekkend was op het bord toen hij Gabriel Clemens met 6-2 versloeg. Cross versloeg Peter Wright op de openingsavond van de Premier League en verloor daarna van Gerwyn Price, dus iets om op voort te bouwen.

Over Price gesproken, hij had eigenlijk moeten spelen om de sessie af te sluiten (hoewel hij waarschijnlijk in de avond zou hebben gespeeld), maar zijn vervanger neemt zijn plek in, want Daryl Gurney zal het opnemen tegen Joe Cullen, die vrijdagavond Josh Rock op indrukwekkende wijze versloeg. De winnaars wacht een plek op de finaledag.

zaterdag 3 februari

Middagsessie (vanaf 12:45 uur)

Tweede ronde

Danny Noppert tegen Dave Chisnall

Rob Cross tegen Damon Heta

Peter Wright tegen Krzysztof Ratajski

Daryl Gurney tegen Joe Cullen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties