Schindler hoopt op steun van de Duitse fans tijdens het WK Darts: "De energie van het Duitse publiek geeft me kracht"

Bij het komende WK Darts, dat van 15 december tot en met 3 januari in Londen plaatsvindt, zal Martin Schindler voor het eerst als één van de top-32 geplaatste spelers aantreden.

"Ik ben blij dat ik direct in de tweede ronde mag beginnen'', zegt Schindler in een interview met PDC Europe. "Het hoogtepunt zal natuurlijk weer de sfeer in de Ally Pally zijn. Het is daar gewoon iets heel speciaals. En ik kijk uit naar de geweldige steun van de Duitse fans die dit jaar weer in groten getale in Londen zullen zijn."

De Duitse fans zijn erg belangrijk voor The Wall. "De energie van het Duitse publiek geeft me kracht voor mijn wedstrijden. Ik denk dat mijn walk-on song ook een rol heeft gespeeld in de goede prestaties. Daarmee ben je direct opgewarmd als je het podium opgaat."

Tot slot vat de Duitser zijn jaar 2022 samen. "Ik denk dat ik zeer tevreden kan zijn over dit jaar. Veel sterke wedstrijden op de European Tour en Pro Tour, het bereiken van de top 32 van de wereldranglijst en kwalificatie voor bijna elk groot toernooi is een goed resultaat."

"Het enige wat ik volgend jaar wil verbeteren zijn mijn prestaties op de grote majors en ook daar ver komen'', zo besluit Schindler.

Lees meer over:
PDC Martin Schindler WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties