Schindler teleurgesteld en gefrustreerd na nederlaag tegen Price: 'Vooral over de manier waarop ik heb gespeeld'

Martin Schindler kon zijn debuut op de World Grand Prix niet opluisteren met een overwinning. 'The Wall' ging er dinsdagavond hard af tegen Gerwyn Price.

Slechts één leg wist Schindler bij zijn optreden in de Morningside Arena in Leicester pakken. Price won de twee sets met de setstanden 3-1 en 3-0.

''Ik was erg teleurgesteld en gefrustreerd en niet alleen met het resultaat'', reageerde Schindler op Facebook. ''Vooral over de manier waarop ik heb gespeeld. Het is natuurlijk vervelend dat natuurlijk bij de grote grote evenementen, waar je het meest kan verdienen voor de ranking, niet je beste spel kan laten zien.''

Toch ziet Schindler het ook als een leermoment. ''Ik ben dankbaar voor elke nederlaag en moeilijke situatie in mijn leven want dat kan je gebruiken om beter te worden. Ik ben heel vaak best hard voor mezelf en dat is niet eerlijk. Ik heb bijvoorbeeld dit jaar zeker meer wedstrijden gewonnen dan verloren. Dit is voor mij geen vanzelfsprekendheid, het moet en zal nog veel meer gebeuren. Ik geloof in mezelf en in mijn vermogen om darts te spelen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties