Searle niet tevreden ondanks duidelijke zege tegen de Zwaan: 'Zeker scorend moet het veel beter'

Ryan Searle zorgde voor een verrassing in de tweede ronde van het WK. De Engelsman versloeg de als 23e geplaatste Jeffrey de Zwaan met 3-0.

Het werd een bijzonder hoogstaande partij tussen Searle en de Zwaan waarbij de Nederlander maar liefst negen 180-scores liet noteren maar toch met 3-0 verloor. "Ik voelde me eigenlijk niet zo goed op het podium. Zeker scorend was het niet goed, enkel mijn dubbels liepen goed. Misschien ben ik wat te streng voor mezelf want uiteraard voelt het goed om een sterke speler als Jeffrey te verslaan", aldus Searle bij pdc.tv.

Searle heeft er een bijzonder goed jaar opzitten en is opgeklommen naar de 38e plaats op de wereldranglijst. "Ik moet er nog steeds aan wennen dat ik nu regelmatig als favoriet word aangeduid in wedstrijden. Voor mijn wedstrijd tegen Jeffrey bekeek ik de noteringen en zag ik dat de gokkantoren mij als favoriet aanwezen. Dat kon ik eigenlijk niet goed begrijpen omdat ik Jeffrey bijzonder hoog inschat en hij, ondanks zijn nog jonge leeftijd, veel meer ervaring dan mij heeft."

Lees meer over:
PDC Ryan Searle WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties