Searle voor het eerst in carrière naar laatste vier op major

Ryan Searle gaat het opnemen tegen Brendan Dolan in de halve eindstrijd op de Players Championship Finals. Heavy Metal won in de tweede kwartfinale met 10-9 van Daryl Gurney. Voor Searle is het zijn eerste halvefinaleplaats op een major-toernooi.

Gurney stond halverwege de partij nog met 6-4 voor, maar zag Searle vervolgens gelijkmaken met een 82 finish en een 12-darter. Met een 25 check-out, 11-darter en een 14-darter nam Searle vervolgens meteen het initiatief over door met 9-6 aan de leiding te gaan.

Gurney knokte zich echter terug tot 9-9 na drie goede legs op rij. Superchin liet keurig tops over na twaalf pijlen, maar Searle trok de winst toch naar zich toe met een knappe 104 finish.

Later op de middag worden de laatste twee kwartfinales gespeeld, met in beide kwartfinales een Nederlander. Michael van Gerwen treft Peter Wright, terwijl Vincent van der Voort het opneemt tegen Jonny Clayton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties