Sherrock doet boekje open over online pesterijen: 'Soms wordt het te persoonlijk'

Fallon Sherrock wordt door de meeste fans op handen gedragen, maar niet iedereen weet haar prestaties op waarde te schatten. In gesprek met de Daily Mail doet de Queen of the Palace een boekje open over de negatieve reacties waarmee ze soms te maken heeft.

De online pesterijen begonnen enkele jaren geleden al, toen Sherrock in actie kwam op het BDO-wereldkampioenschap bij de dames. ''Destijds gebruikte ik medicijnen vanwege problemen met mijn nieren. Daardoor raakte mijn gezicht opgezwollen'', zo vertelt ze.

Het cyberpesten nam toe na haar historische prestaties op het PDC WK van 2020, waar Sherrock als eerste vrouw van een man wist te winnen tijdens een wereldkampioenschap. Ze versloeg Ted Evetts en Mensur Suljovic, alvorens Sherrock bij de laatste 32 werd uitgeschakeld door Chris Dobey.

''Sommige reacties waren standaard. 'Waarom is ze daar? Ze is niet goed genoeg'. Vervolgens werd het meer persoonlijk. Ze waren met alle kleine dingetjes de spot aan het drijven. Ik kijk er nu niet meer naar, tegenwoordig krijg ik elke maand honderden van dat soort berichten.''

Toch houden enkele negatieve reacties haar toch bezig en zorgt het zelfs voor beinvloeding van de voorbereiding van Sherrock op het spelen van een wedstrijd.

''Ik ben er nu niet zo slecht aan toe, maar ik moest ervoor zorgen dat ik tussen de middag at en niet vlak voor het spelen. Dit was om ervoor te zorgen dat de mensen niet zeiden dat ik er dik uitzag. Ik zou geen rekening moeten houden met dit soort dingen'', aldus Sherrock.

Lees meer over:
PDC Fallon Sherrock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties