Sherrock overwoog World Series over te slaan voor Women's Series: 'Maar dit was een unieke mogelijkheid om die ervaring op te doen'

Fallon Sherrock was vorige maand actief op de World Series-toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland. Bij Online Darts blikt ze terug op haar verblijf 'down under'.

"Ook al presteerde ik niet geweldig, toch heb ik genoten van de toernooien daar", zegt Sherrock. "Ik miste echter wat wedstrijdritme om het echt goed te doen. Daarom ga ik de komende weken enkele toernooien van de Modus Super Series spelen om klaar te zijn voor de belangrijke toernooien die er nog aankomen."

Women's Series

Door haar deelname aan de World Series moest Sherrock wel enkele toernooien van de Women's Series missen. "Ik heb wel even overwogen om niet naar Australië en Nieuw-Zeeland af te reizen, maar uiteindelijk was dit een unieke mogelijkheid om die ervaring op te doen en heb ik dat dus niet gedaan."

Met nog vier toernooien te gaan is Beau Greaves serieus komen opzetten voor de tweede plaats in de eindstand van Women's Series (die recht geeft op deelname aan het PDC-WK). Lisa Ashton staat comfortabel aan de leiding, Fallon Sherrock heeft 1800 pond meer dan Greaves. "Toch sta ik er nog altijd goed voor", zegt Sherrock. "Als ik mijn normale niveau haal moet het zeker lukken om dat ticket veilig te stellen. Dat Beau het zo goed doet vind ik trouwens wel aangenaam, zo ligt niet langer alle druk op Lisa en mezelf."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties